Tropische vissen winkel

Een tropische vissen winkel

Mauie’s viskwekerij bestaat al sinds 2013. Wat ooit als een hobby begon, is inmiddels een serieuze tropische vissen winkel met meer dan 150 aquaria in Krommenie en evenveel vissen digitaal in te krijgen via onze website. Een tropische vissen winkel hoort van alles te verkopen. Daarom vind je bij Mauie’s viskwekerij alles voor een aquarium. Te beginnen bij het aquarium, de vissen, de planten en koralen, voeding en natuurlijk alle apparaten om je aquarium te voorzien van de beste leefomstandigheden.

Tropische voorraadlijst

Een tropische vissen winkel is geen tropische vissen winkel, als het niet een ruim assortiment aan tropische vissen heeft. Wij hebben daarom een voorraadlijst op onze website voor zowel zoetwatervissen als voor zeewater vissen. De voorraadlijst wordt altijd up to date gehouden, zodat je precies weet wat je bij ons kunt bestellen. Daarnaast is het fijn te weten dat alle vis, die bij ons nieuw binnenkomt eerst twee weken in quarantaine moet. In een speciale ruimte zorgen wij ervoor dat de vissen tot rust kunnen komen na hun reis en in de beste gezondheid blijven. Het kan dus zomaar zijn dat wij een tropische vis wel in huis hebben, maar nog niet op de voorraadlijst hebben staan. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke vis is het zeker verstandig bij ons na te vragen of we hem toevallig al in de quarantaine hebben zwemmen.

PRODUCT CATEGORIËN

Prachtig Kwekerij met gekleurde vissen

Met veel enthousiasme kweken wij de vis voor in onze tropische vissen winkel. Kweken kost tijd, liefde en kennis. Daarom wordt dit gedaan door mensen die vakbekwaam zijn. Alleen het gediplomeerde personeel bemoeit zich met de kwekerij. Zo weten wij zeker dat we alleen gezonde en zuivere vissen kweken. Mauie’s kwekerij is ooit begonnen uit een hobby, maar inmiddels hebben wij een professionele en serieuze kwekerij. Ontzettend mooi en fijn is het dan ook te zien dat onze vissen door heel Nederland zwemmen. Wij kweken met veel zorg, zodat onze klanten lang kunnen genieten van onze mooie vissen.

Importeren

Niet alle vissen kunnen wij kweken in Krommenie, er zijn ook vissen waarvan we dit graag aan lokale kwekers overlaten. Zo importeren wij tropische vissen uit Zuid- Amerika, Midden- Amerika, Azië, het Malawimeer en het Tanganyika meer. Doordat wij zelf zorgen voor de import, zijn we in staat om aan bijzondere vissen te komen. Natuurlijk houden we rekening met wetten en de beschermregels, maar exotische tropische vissen kunnen ook op een verantwoorde manier geïmporteerd worden. Doordat wij dit zelf doen, zijn we niet gebonden aan een standaard soortenlijst. We kunnen dus heel goed op aanvraag importeren. Wanneer je op zoek bent naar een uniek soort, laat het ons dan zeker weten. We gaan dan met veel plezier voor jouw op pad.

Tevens hebben wij een groot assortiment aan koralen welke zowel in onze winkel als via onze webshop te verkrijgen zijn.

Het enthousiasme bij Mauie’s Viskwekerij

Tropische vissen zijn er in vele vormen en maten. Daarom hebben wij ook verschillende soorten en maten aquaria op voorraad. Het is zelfs mogelijk om bij ons een aquarium op maat te bestellen. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om een aquarium te vinden, die aan al je voorwaarden voldoet. Zo ben je bij de standaard aquaria gelimiteerd in het formaat en de mogelijkheden van een bioloog. Met een aquarium op maat zal jouw aquarium voldoen aan je verwachtingen en passen in de ruimte die je voor ogen hebt.

Enthousiasme

In een tropische vissen winkel ziet men graag tropische vissen en al zijn benodigdheden, kennis maar zeker ook enthousiasme. Dat laatste heeft het team van Mauie’s viskwekerij absoluut. De winkel zelf is al uit enthousiasme ontstaan en daar sluit de rest van het team zich bij aan. Wanneer je contact zoekt met Mauie’s viskwekerij, kom je in aanraking met pure ijver en liefde voor het aquarium leven. Enthousiasme werkt aanstekelijk, dus je bent gewaarschuwd!

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 2205800612885872