Tropische vissen kopen Mauie's Viskwekerij

Tropische vissen kopen doe je bij Mauie’s Viskwekerij. Wanneer je heel veel liefde in een aquarium gestopt hebt, of wanneer je van plan bent dat te gaan doen, is het kopen van tropische vissen een bijzondere taak. De samenstelling van een aquarium is zeer persoonlijk en wordt veelal gedaan op gevoel. De een houdt nu eenmaal van zwierige, gekleurde vissen, waar de ander juist blijer wordt van vissen met schutkleuren. Hoe dan ook, wanneer je begint aan een aquarium zijn er veel keuzes te maken. Dat maakt dat het kopen van tropische vissen een groot avontuur is.

Zoetwatervis 

Een aquarium kan zoet of zoutwater bevatten, in beide aquaria kan je tropische vissen houden. Zo hebben wij een voorraadlijst voor zoetwatervissen met de prachtigste exemplaren. Op deze lijst vind je bijvoorbeeld de Corydoras sterbai een rustige vis, die het liefst met meerdere van zijn soortgenoten vertoefd. Ook vind je hier de tijgerstreep voor  in je aquarium met de Protomelas Taeniolatus ‘tiger’, een visje met tijgerstrepen afkomstig uit het malawimeer. Voor wie van meer kleuren houdt, is er de Metriaclima Estherae.

Deze prachtige vis heeft een indrukwekkende combinatie van blauw en roze. Of wat dacht je van de Chilatherina Alleni Wapoga? Met zijn prachtige streep en bijna reflecterende schubben, kan je blijven kijken naar het voorbij schieten van deze vis. Zoetwater aquaria zijn dus een uitstekende keuze voor tropische vissen. Zoetwater geeft je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te genieten garnalen, kreeften en zelfs een krab.

Mocht je er niet uitkomen staan wij voor je klaar. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina.

PRODUCT CATEGORIEËN

Prachtig gekleurde vissen

Wanneer je tropische vissen kopen wilt, zijn zeewater vissen een logische keuze. Bij tropische vissen denken we al snel aan die prachtige gekleurde vissen, die je vindt op koraalriffen in tropische oorden. Deze prachtige onderwater werelden vindt je bijvoorbeeld in de caribbean, bij Afrika, Australië maar ook natuurlijk bij landen in Azië. Denk maar eens aan Gili Islands in Indonesië en Koh Tao in het mooie Thailand. Veel van de prachtigste vissen en koralen uit deze omgevingen worden gekweekt en geïmporteerd. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een Dendrochirus Biocellatus in je aquarium te houden. Deze rode dwergkoraalduivel is een echt roofdier. Het is daarom slim om hem in een groot aquarium te houden. Wanneer je in datzelfde aquarium ook kleine visjes of garnalen wilt houden, kan de natuur nog wel eens zijn normale gang gaan. Sommige Dendrochirus Biocellatus kun je leren alleen te eten van het visvoedsel en niet van zijn huisgenoten.

Ga je liever voor een vreedzamer beestje? Dan is de Labroides dimidiatus wellicht wat voor jou. Deze poetsvis zal samen met zijn soortgenoten een heuse poetsstraat creëren in het aquarium. Ideaal, want in deze poetsstraat eten de poetsvissen alle parasieten van de schubben van de andere vissen. Deze poetsvissen houden daardoor wel van een ruim aquarium. Op onze voorraadlijst vind je alle soorten vissen die we op voorraad hebben. Natuurlijk ontvangen wij met liefde ook bestellingen en wensen.

Tevens hebben wij een groot assortiment aan koralen welke zowel in onze winkel als via onze webshop te verkrijgen zijn.

Deskundig advies krijg je bij Mauie’s Viskwekerij

Kennis van Mauie’s personeel Tropische vissen kopen is niet alleen een klus voor je gevoel. Ook kennis en slimmigheden zijn belangrijk. Je kunt nu eenmaal niet een zoetwatervis in een zeewater aquarium plaatsen. Of een roofvis bij zijn prooi, tenminste niet als je van beide vissen wilt blijven genieten. Daarom is een klein beetje achtergrondkennis wel nodig. Ons personeel is zeer op de hoogte van alle vissoorten in ons assortiment. Zij kunnen je daarom kundig bijstaan met alle informatie die je nodig kan hebben. Deze informatie geven wij graag in de winkel, maar via de website en onze klantenservice helpen we je natuurlijk ook graag bij het tropische vissen kopen. Voor iedereen die zich eerst wilt inlezen hebben we ook literatuur in de aanbieding. In een pakkende handleiding van twee delen, leer je makkelijke alle ins en outs van een aquarium. Alle overige kennis dragen wij je graag bij.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 2205800612885872