Mauie’s Aquarium Winkel en Webshop

Bent u op zoek naar een aquarium winkel of webshop? Dan bent u bij Mauie’s Viskwekerij te Krommenie aan het juiste adres. Wij zijn bij uitstek dé specialist op het gebied van

Aquarium Winkel Mauie's Viskwekerij_2

zoetwater en zeewater aquaria in Zaandam en omstreken. Met onze vele jaren ervaring in het kweken van o.a. tropische vissen, het in- en verkopen van zoet- en zeewater vissen en de verkoop van alles op het gebied van zoet- en zeewater aquaria, weten wij zeker dat wij u van een gedegen advies kunnen voorzien.

Webshop voor elk soort aquarium

In onze webshop verkopen wij een uitgebreid assortiment aan aquaria, onderhoudsproducten en alle andere benodigdheden voor het starten, onderhouden en aanvullen van uw mooie aquarium.

Aquarium winkel in Krommenie

In onze winkel kunt u een deel van het aquaria assortiment komen bekijken, deze staan voor u uitgestald. Mocht u vragen hebben dan kunnen wij u altijd helpen, onze medewerkers staan dan ook voor u klaar.

Heeft u vragen en bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.

PRODUCT CATEGORIEËN

Grote Tevredenheid van onze klanten

Mauies Viskwekerij
4.5
Gebaseerd op 348 beoordelingen
powered by Google
Tamara Van VulpenTamara Van Vulpen
20:42 16 Dec 21
Mooi winkel groot assortiment medewerkers nemen de tijd voor je leggen je van alles uit en geven je goed advies
Liran KroonenbergLiran Kroonenberg
19:26 06 Dec 21
Super winkel goede kennis van personeel en hele mooie vissen, die je niet standaard ziet bij elk viswinkel.
Ricky TimmerRicky Timmer
07:30 05 Dec 21
Zoveel keus, lange muren met zoet en zout water aquarium vissen. De bakken zouden iets schoner kunnen.
Fabian AnnequinFabian Annequin
05:23 30 Nov 21
Personeel met verstand van vis. Je word goed geholpen. Het advies is volledig en absoluut.
js_loader

Zeewater aquarium winkel

Mauie’s Viskwekerij heeft jarenlange ervaring op het gebied van zeewateraquaria. Voor het inrichten van uw nieuwe of reeds bestaande aquarium kunt u zeker bij ons terecht. 

Wij importeren al onze vissen en koralen zelf uit alle mogelijke werelddelen. Na een zeer kritische selectie, staan wij garant voor een gezonde vis of een gezond stuk koraal. Want wie wil er nou niet lang genieten van uw net aangeschafte vis of koraal bij uw favoriete winkel?

Mocht u onverhoopt niet het product, de vis en/of het juiste stuk koraal vinden. Neem dan direct contact met ons op.

Zoetwater aquarium winkel

Mauie’s Viskwekerij is al jaren een begrip op het gebied van zoetwateraquaria en zoetwatervissen. In onze winkel in Krommenie hebben wij een zeer groot assortiment aan zoetwatervissen. Tevens kunt u alle benodigdheden voor het starten, onderhouden en inrichten van uw aquarium bij ons terecht. 

Bent u op zoek naar iets speciaals, dan kunnen wij dat bijna altijd leveren.

Door dat wij zelf de import doen, kunnen wij u voorzien van een zeer divers aanbod zoetwatervissen. In onze winkel hebben wij afdelingen gemaakt op afkomst van de vissen. Bent u op zoek naar Malawi, of is uw favoriet van Zuid-Amerikaanse afkomt? Wij hebben ze!

Staat de vis die u zoekt niet op de lijst? Neem dan direct contact met ons op.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

[instagram-feed feed=1]