Aquarium winkel Haarlem

Aquarium winkel Haarlem

Wanneer je vissen voor je aquarium wilt kopen, ben je op zoek naar een aquariumspeciaalzaak met een groot en breed assortiment. Onze aquariumwinkel bevindt zich op een half uur rijden van Haarlem. Wij bieden een breed assortiment, waarvan elke beginnende en gevorderde visliefhebber blij wordt. Neem maar eens een kijkje op onze voorraadlijsten van  zoet en zoutwatervissen. Onze vissen kweken wij zelf of worden door ons met veel zorg geïmporteerd. Hierdoor weten wij zeker dat we alleen maar gezonde en sterke vissen verkopen. Al onze vissen tonen passend gedrag, zijn prachtig van kleur en tekening en worden met veel liefde grootgebracht. Dat zie je meteen wanneer je onze vissen ziet. Kom eens kijken in onze winkel in Krommenie. We laten je graag en met trots ons assortiment zien en helpen je verder met alles wat je nodig hebt.

Digitaal vis uitzoeken 

Tegenwoordig is het niet meer gewoon om naar een viskwekerij te gaan, om de vis voor je aquarium uit te zoeken. Het is nu namelijk ook mogelijk je vis online te kopen. Dat kan bij ons natuurlijk ook! Zo hoef je niet op zoek te gaan naar een aquarium winkel in Haarlem, maar winkel je vanuit thuis je hele aquarium bij elkaar met de topkwaliteit van Mauie’s viskwekerij. Op onze website hebben wij daarom het hele assortiment geplaatst. Van onze zoet en zoutwatervissen, tot koralen en alle techniek. Zelfs de voeding van je vissen kan je bij ons online kopen. We laten het met veel plezier bij jou thuis bezorgen. De bezorging besteden we uit aan een professionele koeriersdienst. Zij zorgen ervoor dat je bestelling veilig, compleet en bovenal gezond binnen 24 uur bij je aankomt.

Mocht je er niet uitkomen staan wij voor je klaar. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina.

PRODUCT CATEGORIEËN

De mooiste koraalstekken naar Haarlem 

Wanneer je opzoek bent naar mooie koraaldiertjes voor in jouw aquarium, kun je die gewoon bij ons bestellen! Met veel zorg, bezorgen wij namelijk alle koraalstekken bij jouw thuis. Op onze website vind je al onze stekken, die we op voorraad hebben. Het formaat en de kleuren kunnen een klein beetje afwijken van de foto.

Naast het kleine kleurverschil op onze computer en telefoonschermen, is het ook heel gewoon dat koraal een klein beetje verkleurd wanneer hij in een nieuw aquarium geplaatst wordt. Dit heeft te maken met de waterwaardes, deze waardes zijn altijd net even anders in jouw aquarium dan van het aquarium waar hij zijn vorige huis had. Dat is ook meteen het mooie van koraal, het is ontzettend zichtbaar hoe het met jouw koraalplant gaat.

Wanneer hij in volle kleur is weet je zeker dat je een gezonde koraalplant in je aquarium hebt. Wanneer je koraal wat bleker begint te worden of verkleuringen laat zien, is het verstandig om op onderzoek uit te gaan wat er mis kan zijn. Misschien is het water te schoon of juist te troebel, of ontbreekt er de juiste voeding. Wellicht zijn de lampen te fel of juist te donker en in het verkeerde kleurenspectrum. Ook is het verstandig om te onderzoeken of er teveel of juist te weinig stroming in jouw aquarium is. Kortom er kunnen vele factoren zijn wat effect heeft op de kleur en gezondheid van jouw koraal. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen. Op onze website vind je voeding voor koraal, maar ook de juiste lampen, filtersystemen en stroming apparaten.

Met advies

Vis en koraal kopen zonder advies is prima wanneer je een gevorderde vishouder bent. Begin je juist of wil je iets ingewikkelders dan een klein gezelschapsaquarium met guppies? Dan helpen we je graag bij het kiezen van de juiste vissen, het aquarium en al het apparatuur. Je bent welkom in onze winkel in Krommenie, maar we komen ook graag met advies naar jou toe. Via social media, email en de telefoon kunnen we je helpen alle juiste producten te vinden. Zonder dat je op zoek moet naar een aquarium winkel in Haarlem, haal jij alle top spullen en mooiste vissen bij Mauieś viskwekerij uit Krommenie vandaan.

Mauie´s kracht

Kennis en enthousiasme komt samen in de tropische vissen kwekerij van Mauie’s. Ons team deelt de passie van onze klanten. Zowel online als in onze fysieke winkel in Krommenie, wordt er hard gewerkt aan een passend aanbod en informatie op maat. Zoek je een specifieke vis, koraal, aquarium of ander product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om je verder te helpen met het creëren van jouw eigen unieke stuk onderwater landschap.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 2205800612885872