Aquarium winkel Amsterdam

Aquarium winkel in Amsterdam

Winkels in Amsterdam zullen heus wel een aquariumpje en een paar visjes verkopen. Bij weinig assortiment, is het verstandig jezelf af te vragen hoe gespecialiseerd een winkel is. Wanneer er maar twee aquariums staan met wat visjes, kan het zijn dat de juiste de kennis niet of niet geheel aanwezig zal zijn. Vervelend voor de klant die vis wilt kopen in een aquarium winkel in Amsterdam, maar ook vervelend voor de verkoper. Vissen verkopen is nu eenmaal een specialisme. Een specialisme zorgt ervoor dat je een Aquarium winkel binnenwandelt met meer dan een genoeg soorten vis, planten en koralen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten aquaria te koop én moet je er alle benodigdheden kunnen vinden. Denk hierbij aan apparatuur en voeding gericht op specifieke soorten, maar ook bijvoorbeeld aan verschillende soorten zoetwaterplanten en koralen.

Mauie’s viskwekerij

Op dertig minuten rijden van Amsterdam, vind je Mauie’s viskwekerij. Mauie’s is een viswinkel gespecialiseerd in het kweken, importeren en verkopen van tropische vissen. Bij ons wordt er met veel zorg een groot assortiment samengesteld van zoet en zoutwater vissen. Onze winkel is uit een hobby, grote interesse en enthousiasme ontstaan. Eerst was er een kwekerij en later hebben wij hier een winkel bij geopend. Het houden van vis vraagt namelijk om een professionele uitrusting. Of je nu een klein gezelschapsaquarium hebt met gezellig guppies of een zeer groot zeewater aquarium met zeeduivels. In beide gevallen heb je de juiste apparatuur nodig om de vissen lang, gezond en gelukkig te laten leven. Niets is zo verdrietig als het verkopen van een prachtvis, om er vervolgens achter te komen dat de klant niet aan de juiste spullen kan komen. Daarom vind je bij ons in de winkel en online alles wat je maar nodig kan hebben. Daarnaast hebben wij alle kennis paraat over elke vis, koraal, plant, apparaat en voer dat we verkopen. Kortom een bezoekje naar een Aquarium winkel niet in Amsterdam maar er net buiten, is een reis wel besteed.

PRODUCT CATEGORIEËN

Aquarium winkel die online verkoopt 

Wil je toch heel graag een Aquarium winkel in Amsterdam bezoeken, bezoek dan onze website! We hebben van onze zoet en zoutwatervissen een voorraadlijst online staan. Hier vind je alle vissen, die wij gekweekt hebben of geïmporteerd. Daarnaast kun je via het contactformulier ons ook om de informatie van de vissoorten in quarantaine vragen. Er komen namelijk altijd nieuwe vissen bij ons binnen, die eerst twee weken in quarantaine moeten.

De vissen vertoeven tijdelijk in een aparte ruimte. Hier controleren we de vissen goed op gebreken en gedrag. Wanneer ze na de twee weken gezond verklaard zijn, gaan ze pas naar de winkel. Vervolgens plaatsen we ze ook op de voorraadlijst online.

Nu kan het zo zijn dat wij de vis van jouw keuze niet in ons assortiment hebben. Vrees dan niet, want wij kunnen dit hoogstwaarschijnlijk makkelijk oplossen. Doordat wij zelf onze eigen vis importeren kunnen we overal op zoek gaan naar jouw felbegeerde vis.

Het juiste adres voor een aquarium winkel

Vissen zijn dus niet alleen te koop in een aquarium winkel in Amsterdam. Met een beetje reistijd of via het wereldwijde web, heb jij zo een complete aquarium winkel tot je beschikking. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste vis en zorgen ervoor dat je de winkel verlaat met alle producten waarvoor je naar ons toe kwam.

Ook wanneer je digitaal bij ons winkelt staan we je graag bij met kennis en enthousiasme. Online verkochte items worden netjes en veilig verstuurd met een speciale koerier. Dit geldt ook voor alle vissen, koralen en waterplanten. Binnen 24 uur en vaak al de volgende dag voor 12 uur heb jij je vis in huis. Via de website, email, facebook, instagram en natuurlijk de telefoon helpen we je graag!

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 2205800612885872